Recent content by Madallop

  1. M

    SOLVED Sea Horse Rate Not Working

    Yoooo! That was the ticket! R27 was indeed a 100K. Thank you, super sleuths! Consider this case SOLVED!
  2. M

    SOLVED Sea Horse Rate Not Working

    Reflowed but with no luck : (
  3. M

    SOLVED Sea Horse Rate Not Working

    1: 7.83 2: 4.64 3: 5.12 4: 9.07 5: 7.81 6: 7.78 7: 7.78 8: 0.6 9: 4.67 10: 4.68 11: 0 12: 4.68 13: 1.24 14: 7.84 Hopefully that helps a bit. I've reflowed them a few times but maybe I've missed some spots.
  4. M

    SOLVED Sea Horse Rate Not Working

    Measures at 9v.
  5. M

    SOLVED Sea Horse Rate Not Working

    My Sea Horse's rate isn't working. Just sounds like a glorified delay pedal currently. What's weird, is that if I connect 1 and 2 of the Rate knob, it works intermittently with the LED rate flashing until it goes dim at the halfway point and less. All components check out fine, I've switched...
  6. M

    Woodpecker and Sea Machine issues

    Yeah, I had my DMM on the wrong setting! Q1 measures at 3.45v for drain, 2.45 at source, and 0 at gate. Should it be higher for drain as a boost?
  7. M

    Woodpecker and Sea Machine issues

    Jumping R1 to R2 didn't help unfortunately. I believe this circuit is supposed to boost with the level all the way up and depth down, right? When the effect is engaged with the depth level halfway up, it sounds like I'm rolling my volume knob down from 10 to 8 for a good description.
  8. M

    Woodpecker and Sea Machine issues

    How would you place a temp jumper? Just something between C1's connections or R1 to R2?
  9. M

    Woodpecker and Sea Machine issues

    Q1 measures at 0.33v. Not sure what it needs to be. The resistor values all check out fine besides the 22k which is a 22k resistor but seems to only measure around 9k so I'll desolder and check out of the circuit and report back. And yes, my phone camera can't take close up photos and it's a...
  10. M

    Woodpecker and Sea Machine issues

    Hey all, I have two pedals with two issues. Thanks in advance for any suggestions. Woodpecker has a drastic volume drop. Resistors, caps, and pots are correct. PF5102 is replaced by a 2N5458 and 2N5089 is replaced by 2N3565. Any ideas on what may need to be replaced or is out of whack...
  11. M

    Woodpecker Low Volume

    Fixed it! My grounds had a cold solder connection near the switch.
  12. M

    Woodpecker Low Volume

    Woodpecker trem
  13. M

    Woodpecker Low Volume

    Hey all. Just finished up a Woodpecker tremolo and it's really quiet (about half volume). Any ideas on what it could be?
  14. M

    Parentheses boost issues

    Update: Scraped the paint from the inside of the enclosure, put everything back together, and I still get oscillation from the Rat side with volume or gain dimed like before. Super puzzling. Update 2: Isolated it from all of my pedals and it made a rather large difference. I also have a mini...
  15. M

    Parentheses boost issues

    Gut shots here. Oscillation went down slightly after trimming the transistors and cap leads but as soon as the volume on the Rat is dimed, it's immediate high pitched oscillation. I believe that the enclosure might be a good portion of my issue as my DMM doesn't pick up much continuation...
Top