P
Reaction score
7

Latest activity Postings About

    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      True... But I have already done that on my Aion Nucleus (Colorsound Powerboost) build and don't want to connect both pedals to the same...
    • P
      PedalGuy reacted to zgrav's post in the thread ElectroVibe Issue with Like Like.
      big volume drops between using GE and SI diodes is not unusual. when your new parts arrive, trying a different value cap across R8 may...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      Update: The new transistors did not solve the noise issues I was having. I used a 470 pF cap across R8 for now as I currently don't have...
    • P
      PedalGuy reacted to Big Monk's post in the thread ElectroVibe Issue with Like Like.
      Sometimes it’s best to take a break. I’m guilty of this as well. You want the effect to work so badly that you often go beyond...
    • P
      PedalGuy reacted to Big Monk's post in the thread ElectroVibe Issue with Like Like.
      In the future, just remember that what you describe is often a mechanical issue (working outside but not inside the enclosure). Better...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      I'm using a power supply (1 Spot Pro CS 7). The noise only seems to affect the dry signal as it is VERY quiet in the vibrato setting. I...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      The high pitched noise is still present though! I don't know how old you are @Big Monk but according to my research you should still be...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      I'm just an idiot! I had the intensity turned all the way down... Well the effect is working now. If only I hadn't ruined that pad...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      I'm getting lower voltage readings than expected with: 8.65V instead of 9V on the charge pump (pin 8), 15.7V instead of 18V on C11...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      I probably should take a break but I don't understand why the Vibe "randomly" stopped working; I had it in the enclosure working...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      Well... I tried replacing components and broke the PCB (two of the pads are gone). I used jumper wires but the lamp still won't...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      Unfortunatly I "broke" the Vibe; I put it back into the enclosure but some capacitors were sitting to high/low. I was able to press down...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      Guitar->ElectroVibe->Twin Face->18V Colorsound Powerboost replica (with some mods)->Hydra Delay->Amp or Audio Interface. After reflowing...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      "vibesolo" is the vibe with no other pedals connected. "vibenoise" has some other pedals connected (Big Muff and bypassed hydra delay)...
    • P
      PedalGuy replied to the thread ElectroVibe Issue.
      Maybe turn the volume up? Or perhaps you are too old ;) Anyway... I have just used an audio probe and LDR2 is producing a really strange...
  • Loading…
  • Loading…
Top