Search results

  1. megatrav

    Effects Layouts Tracksuit DRV- no audio

    Yes I got the relay a little with my iron. I assume that if it were damaged it wouldn't turn the LED on or off? I have those burned spots plotted out and I should be able to test them some time this week. The bottom one is like that because I put in an electrolytic capacitor the wrong way and...
  2. megatrav

    Effects Layouts Tracksuit DRV- no audio

    I haven't had time to do an audio trace. I do not hear any sound except for the sound the footswitch makes when pressing it. I do have a follow up question- how would I use a multimeter to check the relay?
  3. megatrav

    Effects Layouts Tracksuit DRV- no audio

    I am not sure but I will check that.
  4. megatrav

    Effects Layouts Tracksuit DRV- no audio

    I suppose I should check the voltage going to the IC? My gut is also telling me to check with an audio probe
  5. megatrav

    Effects Layouts Tracksuit DRV- no audio

    Hey folks, I've been having a streak of bad luck with builds lately. This is number 3 in a row that isn't working. This is the Tracksuit by Effects Layouts. It's their take on the DRV. It includes the relay bypass and buffer. I am getting no audio when engaged or bypassed. The relay is...
  6. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    Just a little update. I removed the boards with the jfets and installed some other ones direct on the pads. I am still not getting audio but I am getting the LED turning on and off with the switch. I also have bypassed signal still. Just nothing when engaged. I am going to do some testing with...
  7. megatrav

    TPA3118 60W Power Amp Module

    I just bought 2 TPA3118 boards. I am excited to see where other folks might take this.
  8. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    Thanks everyone for the encouragement. I am at least taking the weekend off from building/working on anything. I was really hopeful that this would be my answer to not buying a Rockerverb but as many have stated, the circuit itself is flawed. I think that maybe GuitarPCB Mania projects aren't...
  9. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    yes, the red and blue have continuity
  10. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    Okay I'm sorry this became a 6 page thread. My voltages are all over the place now. I swapped the trim pots because I couldn't get it low enough to 4.5v. Now, when I test Q1 the lowest I can set the voltage is 6.3. I think I am going to put this one on the shelf for at least a few days and...
  11. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    WAIT! I forgot that I originally had the trimpot for the Gain+ and the trimpot for Q1 mixed up and I did have to remove them/swap them. So, it is possible that I messed something up when I did that swap. How can I test?
  12. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    yes, I have tested that and I do have continuity from the legs on the transistor to the pads on the bottom of the main pcb
  13. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    The only things I have removed Okay to clarify, the only component I have removed from the original build is c10. I get continuity when testing from the leg of the component on the adapter board to the corresponding pads on the adapter board and the back side of the main PCB. There is no...
  14. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    I would consider taking them out and putting in different ones but I don't think that is the issue. Maybe a trace is damaged somewhere?
  15. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    They are soldered direct to the board
  16. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    I didn't take any pictures, but the solder joints look shiny to me. No bridges or anything either. I also have continuity between the pads on the adapter board to the pads on the top and bottom of the main pcb
  17. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    I should also mention that I am getting audio through the gate of Q1 but not the source or drain. Is that normal?
  18. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    I can't imagine I do have a momentary switch since the LED stays lit
  19. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    Sorry, I was testing with the in and out jacks wired direct to the board. However, with it wired this way, using an audio probe, I get signal up until C4. No signal coming through there
  20. megatrav

    Lemon Rockerverb- no sound when engaged

    10-4. No continuity there either
Top