Search results

  1. M

    SOLVED Sea Horse worked then didn't

    Thanks guys, reflowed a few suspect joints and all is good again
  2. M

    SOLVED Sea Horse worked then didn't

    Had it working in the box, then after tightening nuts and adding knobs and backplate I get only dry signal whether on or off. Took the backplate off to test again and same thing, poked all offboard wires and they all seem to be still connected. LED still turns on and pulses properly. Any...
  3. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Update: Tayda order came in, popped in the new IC and it works.
  4. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Pics are of after. This one did look questionable, reflowed it but still no luck
  5. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Worst part is it working for a few days and now I know how good it is. Got most of my parts from tayda, hoping it's not something failing
  6. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Pretty sure it was the ground from top of PCB to adaptor. Could be remembering wrong though, but it was one of those 6 at the top.
  7. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Thanks zgrav, just got around to it and still no luck. When I click it on with all knobs maxed it sounds just like volume drops by a few db and bass is lost. No overdrive gets through. All knobs affect the signal
  8. M

    SOLVED Blue Breaker Broken

    Had it working, sounded great, then turn it on today and signal cuts when pedal is on. Opened it up and one wire had come loose, resoldered it and now the volume is super low to the point where you can barely hear it with all knobs maxed. Could the TL072 be damaged? Thanks
  9. M

    SOLVED Bohemia Noise

    Anyone know what this noise means? My 3rd build, when pedal is turned on it makes this weird oscillation noise that is affected by volume and gain pots. Using 2n4393s and 2n5089 that had worked for other people in here, had them seeded wrong so found the pinout and adjusted so I think it...
Top